Stress

Sy baru bersalin haritu 28/2 ceaser..hri niey sy berpantang hri 33..mslh ye skrg..sy berpantang di rumah mak sy..adk beradik sy p0n ad skli duduk di rumah mak..yg buat sy stress adk beradik sy ingt sy niey sht boleh buat kerja rumah semua...siap ckp sy Mengada2..sztu benda p0n x nk buat..smp tmpt luka sy berdarah..sy rase nk menanggis je skrg..bila sy ckp tmpt luke sy berdarah..die org ckp x reti nk jaga elok2..sedangkn tiap kali lepas mndi..sy kn bersih kn tmpt luke tu..sy dh tak tahu nk buat ape..sy buntu..

18 Balas

Kalau dah adik beradik sendiri, tepek kan skali je bg dorang paham & diam tak bunyik..mak x backup ke? Slalu nya mak2 akan paham. Kalau ada rumah sendiri, balik je sis. Takyah tunggu lelama. Minta bantuan suami untuk buat kerja rumah.

4y ago

Terima kasih sis...insyallah sy kuat utk lalui ujian niey...