luka ceaser

salam..nk tny,sy bersalin ceaser hri ke 35..luka ceaser sy nmpk mcm dah kering,tp tdi tgk ad kluar air sikit wrna putih & ad tmpt luka tu ad terbuka sikit..air ap tu ye?bahaya x??

2 Balas

Walaikumusalam.. lepas mandi kalau boleh lap kering2 tmpt luka dan pkai hair dryer tuk keringkan belas luka. Dlm kes awak nie blh refer nurse atau doc.

4y ago

ok,tme ksh sis..

ada sesiapa pernah alami mcm ni?

4y ago

kt tmpt luka tu xde rse skit..sy pn first time ceaser,ank first normal..tu rsau bab luka dalam tu..hu3 xpela,kte tggu jwpn momy2 yg dh penah ceaser..kot2 ad yg sudi bgthu.😁