cucuk depo

sy baru ambik suntikan depo. lepas sebulan gitu berat badan sy naik mendadak dari 71 ke 77. adalah sbb cucuk depo tu x serasi dgn sy atau faktor lain sbb sy ada baca kalau x sesuai berat akan naik?

1 Balas

Sya pun mcm sis jga..sya bru ambil 3kali suntikan tpi sya stop sbb hormon jdi xtentu sya jdi cpt mrh rsa mcm murung pun ada rmbut gugur bnyk prd xdtg lngsung...skg sya rncang sndri tpi tkt pula mgndung g ank sya bru 10bulan..