sekadar ingin meluahkan

sy baru 5 hari bersalin..sy dh x ada mak..terPAKSE pntg dgn mertua..tp 2 lah..buat sy lg stress..bby kne ruam bnyk dekat badan..leher..dia ckp biase lah 2..tp klau tgk dia pkai kn bedung pun..ketat sngt..rumah dh lah panas gile..memg dia x bg ank sy kipas sikit pun..berpeluh2 kepala bby..kdg2 sy curi2 kipas kn pun kne mrh..kdg sy bedung x kuat pun kne marah..ckp sy segaje x bedung kuat..kdg sy nk pngil suami mintak tolg pun dia ckp jgn pngil2 selalu..sbb nti tkut suami sy penat..ni bby msok scn sbb kuning pun dia x bg sy pg tgk ank..eee..rse mcm nk pntg sendri je..😭😭

8 Balas

parents sy da cerai. mak sy bukan duk sini (oversea). mak mertua ada offer kn diri nak jaga sy masa berpantang nanti tp sy tetap dgn keputusan sy sndiri wlupun suami da pujuk byk kali. x pa la sy berpantang sndiri.. stay rumah belah ayah sy dgn adik beradik sekali.. sbb sy tak nak serabut fikiran sy. utamakan ikut keselesaan kite. sis cuba berbincang balik dgn suami. kasian baby dlm keadaan cm tu.

10mo ago

suami suruh sabar..owg tua memg mcm 2 dia ckp