sakit tekak

Sy baru 2bulan nk masuk 3 hujung bulan ni, tiap malam mesti hidung sumbat,lpas tu selesema,time2 siang ok plak, tp tekak perit,minum air berbotol2 xlut rasa,sakit gila huhu ... mmg mcm ni ke??? Bdn cpt letih,rasa nak tido nk baring je .dh mnggu ni busy packing brg,nk pindah rumah baru .huhu ..

2 Balas

Sy masa pregnant 3 bulan dulu pindah rumah. Duduk apartment, so jiran pun tak keluar menolong. Selalu du'akan baby kuat je lah. Tawakkal. Sis cuba banyakkan rehat dan terus jaga pemakanan.

5y ago

Baik sis terima kasih ,

Memang normal sis. Stay strong!