Selesema ketika hamil

Hi mummy semua..nk tny la...klu selesma...baru je kena...lps tu tekak pun dah rasa lain mcm..hidung sumbat...nk mkn ubt ape ye...xpun petua lain ke...minum lemon ke...ade x cara atasi...baru lps elok batuk selesma..ni kna lg...rasa x larat nk hadap...🤭🤭nk2 bila hidung sumbat..ssh nk nafas bila tdr mlm2..trm kasih mummy yg prihatin💕💕

2 Balas

hai mommy. untuk batuk biasanya saya amal minum air lemon suam dicampur madu. untuk selsema memang tak pernah dapat ubat drpd klinik,samada saya guna nasal spray/buat wap air hangat untuk legakan tersumbat. kalau sakit sgt saya telan paracetamol sebijik dua.

pg hospital, nanti dia bg antibiotik. farmasi pun ade jual, augmentin