Sakit dh 2ari

Sakit tekak yg perit, selesema yg pedih, hidung asyk trsumbat, batuk n bdn rse panas je..... Nk tido pon x slse dh skrg nie, sye tkot pnyakit nie trjejas kat bby je. Tlg mohon doakn sye spya cpt smbuh yea.....

5 Balas

Cuba bakar bwg putih lepas tu lenyekk dgn minyak zaitun.. Saya masa pregnant teruk selsema.. lepas buat minyak tu, elok je.. sapu kt hidung, dada dgn blkg bdn..

sis sy tengah alami skrg..selsema hidung tersumbat.pastu nafas rasa panas sgat2 sampai pedih hidung tekak rasa cam bengkak..

sama..asyik selsema hidung tersumbat..tapi selalu wap panas lemon..dpt lega..

sy pun Rasa semua kt ats tu,sakit tekak,selsema,batuk harap xde apa2 kan

Dah try pegi klinik?