ckup 36 weeks

sy arini dh ckup 36 weeks.td g checkup doc ckp dh ada contraction.so doc bg ubat hormon utk bg rileks dlu utk sminggu.sbb sy akn blik kg pjalanan amik ms 3 jam.doc tkt tbesalin awl.ada x yg pnh amik ubat tu mcm sy?nma ubat tu ultragestan

4 Balas

sis mcm mana doc kata ada contraction? ada buat apa² ke?

4y ago

aah sakit sgt sbb ubat tu pekat terasa ubat tu bjalan.lps cucuk confirm nangis.2 kali plak tu

Sis kira beranak normal ke ceaser mse 36 weeks tu?

4y ago

normal..Alhamdulillah.x induce pun.nurse pecahkn air ketuban trus bukaan cpt

Ubat tu dia mcm kuatkn rahim....

4y ago

thanks😘

Sis dh brsalin ke

4y ago

amin2..Insha Allah.tq sis😘