Bp high 35w2 day

Salam mommy2 smua..sy ni dh bp tinggi arini dh msuk 35w2day..selasa lusa tu check up doc pkr..doc dh bg hint nk msukkn ubat klu bp high..agak2 bleh xtgu spai 36w..sy nk mtk rayuan kt doc suh bg tgu ckt 36 weeks lbh ke sbb sy dh nk balik kg..spai kt kg trus igt nk admit kt hospital sna..sape ada pengalaman cmni ye..

1 Balas

Klu ibu ada PIH iaitu darah tinggi x bole tanghuh dik bahaya pada ibu dan baby dlm kandungan.mcm2 risiko tau