Assalamualaikum . Selamat Pagi Ibu² . Saya Nak Tanya , Ada Tak Ibu² Hamil Yang Dah Cucuk Vaksin ?

4 Balas

Sy dah lengkap vaksin semasa usia kandungan 28minggu. Alhamdulillah tiada side effect apa2 kecuali lenguh bahu. Vaksin selamat utk pregnant and breastfed mommy. Go take your vaccine ya 🥰

3y ago

S͢y͢ p͢u͢n͢ 28w͢ 3d͢.T͢p͢ a͢d͢e͢ e͢l͢e͢rg͢i͢k͢ u͢b͢a͢t͢..E͢s͢o͢k͢ d͢a͢t͢e͢ v͢a͢k͢s͢i͢n͢ d͢o͢s͢e͢ p͢e͢rt͢a͢m͢a͢..B͢o͢l͢e͢h͢ k͢e͢ v͢a͢k͢s͢i͢n͢ n͢i͢..X͢d͢e͢r e͢f͢f͢e͢c͢t͢ a͢p͢e͢2 k͢e͢

sy dah cucuk pfizer on 17 weeks ,2nd dose 21weeks

3y ago

alhamdulillah..dia inject 0.3 je so takda sakit2 buad masa skrg..cuma lenguh tangan sikit

sya x cucuq lagi..hehe

3y ago

dah 21 weeks dh..bukan x mau cucuq..tp sya takowt 😓😓

smge dpmdhkan ye sis

3y ago

😊😊