10 weeks boleh cucuk vaksin tak?

10 weeks ada yg pergi cucuk vaksin 2nd dose tak? tanya dokter cakap tak boleh lagi. tapi dah cancel 1x aritu nak cancel lg takut xdipanggil dah. utk 2nd dose Az. huhu #vaksincovid19ibuhamil#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Kt sini ramai je ibu yg cucuk vaksin lebih awal dr 10 minggu. Apa pun ikut la apa saranan doktor kalau risau sgt. Ikutkan guideline boleh je kalau bawah 12 minggu tp atas saranan doktor. Doktor kalau suruh tggu mungkin sbb puan ada masalah kesihatan yg dia risau akan bahayakan kandungan kot

3y ago

itu lah..sy ada call centre help vaksin juga td. diorg minta tunda jugak. sb bawah 14weeks katanya.huhu.terima kasih sis atas jawapannya😘