Salah ke kalau sy kongsi pendapat/yg sy tahu?

Sy agak kecewa dan tersinggung dgn pengguna Tanpa Nama sma ada ibu@bapa dlm TAP..perlu ke guna ayat 'betina dan 'bodoh' klau x suka dgn pendapat sy?sy monitor setiap pekembangan ank² sy..sbb tu sy komen bkenaan dgn fetal heart rate..percaya x percaya,terpulang..

Salah ke kalau sy kongsi pendapat/yg sy tahu?
1 Balas

jenis kurang didikkan gamaknye..bahasa tu mencerminkan peribadi..nk jd contoh y baik pd ank2 mcm mne klau sikap ibu sendiri pn xde adab..dah tu kate kt org sembunyikan name..xpelh puan..ape y d maki kt puan tu sebenarnye terkena atas kepala dia sendiri..puan dpt pahala