Perasaan sensitif..

Hai momies semua..ada x diantara momi2 semua yg sngt sensitif ..cepat terasa akan sesuatu lagi2 yg berkaitan dgn suami...mmg normal kah bile ibu mngandung ni akn ada rasa yg xpuas hati je dgn pasangan nya..sy pregnan ank pertama...usia kandungan dlm 23week..selalu bergaduh dgn suami disebab kn sy rasa kurang perhatian dr dia.sy dlm dilema,skrng sy lebih suka mnyendiri dlm bilik xmkn 2@3 hari..apakah salah sy sbb nya jd mcm ni terbawak sngt dgn emosi n pembawakan masa mngandung...

2 Balas

ye sy pun sensetif masa pregnant . mcm² hal sy ni . bila ingat balik lpas hbis bsalin ni rasa kelakar ada, malu pun ada . huhu . tu normal sis . tp jgn dilayan sgt smpai x mkn boleh jejaskan kandungan . bila pregnant ni, kne utamakan kandungan . sbb akan efek ke anak .. stay positive ye sis . itu normal je, tp jgn smpai x mkn tau . take care 😘

Sy pn alami perkara yg sama, perasaan sensitif sngt2, kdg2 cpt je nk merajuk n nagis. Sy suka pendam n diam kn diri je, sy cume pikir ank yg sy kandung. 😔