dah discharge

Sy admitted hosp 6hari sbb doc scan tak nampak so dorg takut ectopic pregnancy. Repeat beta hcg 3kali(3rd time-848). Kalau scan pon tak nampak sgt. Lastly tak tahan mintak dkt doc nk blk(kan dah nak raya kesian dkt my boys). Mulalah doc bising. Ckp nanti bleeding semua susah. Sy ckp lah masalahnya sy tak sakit and no bleeding(bukan nak cakap besar). MO tu pon refer terus dkt specialist dia and scan for the last time. Luckily nampak. Sbb kecik sgt tu yg susah nk nmpk. Alhamdulillah. Next tca on 11/6@11am. Doakan my baby sihat. Doakan jugak baby kali ni girl. Sbb sy dah ada 2boys?

3 Balas

Alhamdulillah... Semoga segala urusan awk dan baby dpermudahkan.. Aamiin aamiin Allahumma aamiin❤

Alhamdulillah, tahniah. Semoga dipermudahkan segala urusan. Aamiin

Alhamdulillah..tahniah