tak tahan bau....help ??

Sy ade problem. Sy tak tahan bau jiran dok masak pagi petang siang malam. Selalu muntah sebab bau die memasak jek. Nak pergi sound x boleh sebab jiran buat katering. Macam tutup periuk nasi die pulak. Kadang2 stress rase nak pegi jerit jek stop la memasak. Sy dah x kuat nak muntah. ??? Kesian la kat sy. Ade idea tak camne nak elak segala bau tu masuk rumah. ???

1 Balas

kalo sya dlu suka wangi lemon, bila jiran masak sya pasang kipas siling kmdian sembur pwngi lemon stp pjuru😁