tips kawal bacaan gula pd waktu pagi

Sy ade masalah nk turunkan bacaan gula pg ble nk buat BSP..tiap kali cek BSP,bacaan gula pg sy msti sangkut..even sy cuba diet makan pun xboleh..gula pg mmg degil nk turun walaupun dh mkn ubat kencing manis mcm yg dktor suruh..any tips x dr mommy2 yg ade pengalaman?

3 Balas

Sya gdm on diet..seboleh2 sya usha bagi bacaan cantik time nak buat bsp..klu ada dah on ubat and awak dah kawal mkn bacaan mesti cantik