SANGKUT GDM

Hi mommies kt sini ade x yg sangkut GDM dan makan ubat tp result bsp still tinggi belah pg. Bole kongsi tips x untuk turunkan bacaan gula.. da diet makan, cut manis tp masa fasting tu ttp tinggi.. stress rasaaa

3 Balas

last mkn malam tuu brp jam sblum tidur? gap sy mcm nii, malam makan last dlm pkul 9, tidur pkul 11 .. so ada 2jam lagii, bukan terus tidur .. cuba try, air msak byk2 .. sy praktis nii stiap kli bsp alhamdulillah gula pagii cantik .. sblum tu x cantik juga sbb lepas makan terus tidur ..

1mo ago

makan ubat tuu time bila sis?

pernah mase pregnant kedua dlu. pastu kne start mkn ubt~ sape yg mkn ubt, tp xleh kwl pulak doktor akn tmbh dose ubat. kdg2 bnda ni sbb hormon. di luar kwalan kita. so bincanglah dgn doktor

sy sangkut gdm jgk.. terpaksa insulin untuk kawal gula.

1mo ago

allahhuakbar.. sabar ye sis. nk buat cm mana Dugaan kt kita cm ni😅enjoy je la preggy kita kan. mintak semoga allah permudahkan urusan kita je.