Darah haid

Sy ada makan pil perancang cuma byk skip sbab sy cerry berry. bila sy sambung makan ikut tarikh hari ni, panty liner sy penuh warna coklat. Tak bau hamis darah. Kemudian sy ganti pad, keluar ketulan kecik warna hitam. sy dah period awal bulan 8. mommies ada experience or knowledge boleh explain tak? Tq. Btw sy akan refer ke clinic, just need some clarifications.

1 Balas

maybe sbb byk skip kot sis, period jadi tak teratur ke. selalunya kalau terskip ,kena cover balik esok tuh, jsdi makan double ,pagi n malam. so period akan teratur juga.

4w ago

Okay tq info☺️