darah nifas

hi mommy semua nak bertanya . saya sekarang pantang 40hari . masa pantang 30+ darah nifas yang warna kuning tu dh berhenti but yg hari ke37 or 36 tu tetiba keluar darah merah . bila pegang warnanya mmg merah mcm darah period tapi dekat pad warna coklat . takde bau hanya bau darah je . sy konfius sebenarnya sy period ke atau darah nifas masih ada #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

kalau dah suci 15 hari dan keluar darah semula baru dikira darah period..

1y ago

maksimum 60 hari..lebih 60 hari kalau masih keluar, tetap perlu solat..

nothing to worried,it's darah kotor