Lendir coklat

Hai mom..siapa ada pengalaman mcm sy..skg sy masuk 8w sdh..tiba2 ada kluar coklat2 tp tdk penuh panty liner yg sy pakai..cuma tdk selesa sbab pinggang pun ikut sakit2..18hb ni rescan blk..sy harap baby sihat2 jg..anak ke 4 sdh ni..#ingintahu #pleasehelp Edit: sy sdh miscarriage subuh jam 5 selepas blk dr kecemasan jumpa doc..tp doc cakap bkn kes serius..tdk perlu masuk wad..sbab darah tak byk..cuma ada sikit2 darah ketul..terpujuk hati ini konon baby ok jg..rupanya bkn rezeki sy jg😔

1 Balas

Klu pengalaman sy sis, mula2 macam sis tak penuh pantyliner.. Sy pergi emergency terus..kalau dah sakit pinggang tu macam tanda tak bagus..sy mula2 bleeding sikit lama2 makin banyak then sakit perut smpai pinggang last2 gugur..

1y ago

Sy br pagi td sis😢gugur kali kedua..semoga ada rezeki kita lepas ni😇