Susu badan tak cukup

Hi sy 5 bulan menyusu baby, direct feeding & pump sbb sy bekerja. Lately susu drop sbb sy tak sempat nak pump kat office & lama2 tak pump terus. Balik rumah, sy direct feed anak mcm biasa. Isu skrg, anak sy dah tak cukup bekalan susu untuk dia minum di taska. Apa solusi utk sy relaktasi supaya dapat meriahkan susu semula?

2 Balas

Setiap mlm jgn miss power pumping. sb mlm penghasilan susu byk. kalau awak nk pump jenis wearable msg sy, sy beli jenama lora ashlee. breast besar n x sesuai utk sy pump tu. harga sy beli RM 150, ikut awak nk letak harga berapa, sb sy pakai masa test tu ja, pastu x pernah guna, siap dgn waranty card lg

jaga demand and supply dulu. beli pump yg wearable. boleh pakai dkt office sesambil buat kerja.