29 weeks

Sy 29 weeks dah. Normal ke kalau baby gerak slow2 n tendang pun xkuat sgt? Risau laa..

71 Balas

Baby sya gerak aktif sis. Kira berapa kali di tendang. Kalau cukup 10 kali dari jam 9 pagi hingga 9 malam. Okeyy .. jangan kurang

Saya pun slowh . Biase gerak kuat . Kalau Saya risau sangat Saya beli yogurt . Lepas minum baby dalam perod aktif sangat 😅

sye pun sama mcm sis..awal aktif je..genab 29 minggu ad masa je gerak...tendang pun x kuat sgt...17/5 scan bby sihat je..

Normal ja , asalkn ada rasa baby gerak n cukup 10 gerakan , klau kurang cepat2 pergi hospital ye

sy smlm tba² grk slow dgn hri nii nk tick pon ssh sbb mcm xaktif sgt...normal kaa dh 29w4d bby jd xaktif???

alhamdulillah..buat masa ni bby aktif sngt hrap permudahkan lah dri skrg smpi beslin nty Aamiin

sy pun 29w ,gerak aktif time subuh dgn tgh mlm . kalu siang slow jea,jnji cukup 10kick

Saya pon 29 week slow n tk kuat cam 23 week sebelum ni, tpi cukup lh 10 kali gerakan dh memadai

sy bru kluar hspitl sbb baby kurng aktif,seeloknya trus g hospitl sbb takut jdi apa ii kt baby

depend pd org masing2.. 29w tu gerak tp tak kuat lg.. ade yg masuk 30w baru kuat.. sabarrrr..