29 weeks

Normalkah berat bdn trun 29 weeks..selera mkan pun hilang

17 Balas

sama cam sy turun berat badan dn tak lalu makan tapi doktor kata dy nak monitor dlu berat klau drop lagii dorng ambik darah untuk tyroid

3y ago

Sama dengn sy berat turun.. Eemm bertabah la kena amik darah untuk kli ke2 tyroid

sy br nk komen..skali tgk2 bila skrol bwh dh 2 tahun dh berlalu rupanya pos ni😅✌️

3y ago

Haha baru perasan , kalau tk tktahu bila punya posting 😂

normal sis . sbb pedih hulu ati dn bdn kuat angin jdi slera tu bantut sikit . sy pon bru2 ni dtg KK misi kata bert sy trun plak . dy tnye xmkn ke . sy kata sy da xbrselera sgt mkn mcm petghn preggy . nasi pon mkn skdr tu je . tu pon 1ari skli je . mcm muak mkn nasi pon ad . sy lalu mkn biskut n roti je . tu pon xmkn skli bnyk . ala kadar je .

2y ago

Same sis

sy pun dah kurang selere mkn..sbb perut penuh..X thn rse.kne gerd plk.result tiroid norml jea

2y ago

samalah sy gerd.. bulan puasa ni lagilah angin kuat.. lepas berbuka je angin tak lepas.. rasa xcukup nafas.. kena jaga makan.. so xmakan banyak.. timbang pun turun 1kg..

Samalah dgn saya.dah 29 minggu berat badan turun dlm masa 2 minggu.

sama la... sy pun 29weeks da. dan kurang selera makan

Saya pun kurang tapi berat naik risau jugak ni

saya kurang selera makan juga..tp berat badan naik😂😂

2y ago

haha sebab suka makan manis ke sis?

Sy jadi pdih ulu hati/sakit dada..normal ke

2y ago

sy pun sama.. sbb angin agknya.. susah sgt nk kentut/sendawa.. ingt nk try Gaviscon sbb kak ipar sy ckp okey.. dy pun slalu jdi wktu pregnant dlu

Kalau sy makan berselera je, asyik lapar jer..