baby tendang

nak tanya, ada masa masa baby tendang perut sampai senak dkt tmpt ari ari . normal ke tak ya ? sy dh 29 weeks .

9 Balas

Hi sis, normal 😆 saya dah 28w dan ini kali ke-2 pregnant, lagi2 kalau cara kita duduk/baring tak kena dengan dia punya mood, maunya dia tendang2 sampaiiii kita alih kedudukan. 🤣 mommy nya kena faham2 sendiri lah jawabnya 😅

4y ago

Kannn 😆 tapi tula pengalaman terindah. Jap2 lagi dah tak pregnant rindu la pulak dengan moment2 tu 🙂🙂

haha. kdg dia meregang..rasa dr sebelah atas ke bawah ngilu dia. kalau tgh suap makanan, terbenti jap sbb senak.

biasala tu sis..tu yg kerap buat kita nk kencing je

selamat dh bersalin 31,08.2020 🤗🤗

normal. mkin beso mkin lain mcm die bergerak.🤣

sy dah 34weeks aktif sgt..normal ke

Normal.

normal