29 weeks

Sy 29 weeks dah. Normal ke kalau baby gerak slow2 n tendang pun xkuat sgt? Risau laa..

71 Balas

34 mggu pun blm kuat lagi cuma rasa gerak kuat je dalam tapi kalau di luar perut lom lagi

saya pun die tendang xkuat sgt wktu siang . die grak mlm jer … xpe ke ?

try kira . 12 jam selang 15minit ckop tak 10 gerakan . kalau xckop g hospital terus

baby da Rasa sempit kurang laa dye bergerak...sbb kat dlm perut muat2 dye jea😅

normal .. sbb ruang dh terhad. tp klu risau pergi la check dkt swasta,blh scan..

saya pun same nk masuk 30w dah.gerakan slow. mummy stress nk tanda bku pink😅

saya da 29w jga tapi tendangan baby tu masyaallah smpai sy skali ikut gerak🤣

try kejutkn baby gn manisan , bunyi soundbar movie. try baring sebelah kiri...

sama sis kadang slow jugk.... tp yg ptg cukup 10 kli ni kira Bru 5 kli tndng

normal kot sis. mcm sy daa 29 weeks ni baby kerap mengeras. sakit.. 😢