Baby kicking

sy 1st mom, harini 20w 5d, tapi masih belum rasa baby kicking yg kuat. normal ke? ada la rasa sikit2 manja2 dkt bawah perut, rasa mcm tendang2 tu sikit2. kemungkinan sy berisi, perut agak tebal, jd nk rasa baby kicking tu agak lambat 🥹 harap2 tak lama lg sy da bole rasa baby kicking yg sebenarnya huhu

17 Balas

normal sis.. sy ank first dlu mcm tu jgk.. ank ke 2 ni lg cepat rasa n lg kuat.. skrg bru 23w skli die kick trus terjaga dr tdur

4mo ago

wahh yeke, tak sabar sy nk rasa pengalaman tu 😍🥰