RASA BABY KICKING

NAK TANYA, SAYA DAH 15W3D, TAPI SAYA RASA MACAM ADA SMOOTH KICKING LAH DEKAT PERUT NIE KADANG BELAH BAWAH, KADANG BELAH ATAS PERUT 😂 NAK TANYA, BETUL KE TU BABY YANG KICKING ATAU PERASAAN SAYA JE ? SAYA JENIS PERUT TEBAL. ADA TAK KAT SINI YANG DAH RASA KICKING SAMA WEEK DENGAN SAYA NIE ? #ingintahu

7 Balas

sy anak ke2 ni 15w dh rasa mcm rama2 dlm perut, ada yg tolak2. kalau mkn or mnum lg kuat, jd memg baby yg gerak haha. dlm hati, hamboii kecik2 lg dh aktif ya bg mommy rasa, tggu nnt besar skit habislah mommy. senak la perut.

kalau dh pernah pregnant sblom ni rasanya boleh jadi , sebab saya preg anak no 3 skrg ni mmg ada rasa baby gerak walaupun baru 14 week

Hi nak tanya sy 15 week. brp hari ini tak perasaan rama rama kat perut. Normal tak? Sebab 27.4.24 ada rasa. Dari kelmarin tak ade adakah normal? Tq

saya 15w4d pun rasa bnda yg sma bby yg ke3 nii , kdg2 rasa mcm mengeras tp saya byk ke belah kri kdg2 atas kdg2 bawah

klu dh pernah bersalin mungkin blh rasa dh sbb otot dlm mudah merenggang. klu xpenah bsalin, slalunya 20w keatas

Nak tanya . Sebenarnye macam mane rase baby menendang tu ye . Sebab tak pernah tau 😅

saya pun 15weeks.. tadi duduk tgk tv terasa benda sama,. ni anak ke3

2mo ago

wow