Pasal suami

Sy 1st mom baru 21hari berpantang.. tp sy stress sbb suami tak membantu langsung! Tadi pagi sy sakit perut lepas susukan baby sy kejutkan suami suruh burp kan anak tp suami bawa sy begaduh dgn alasan takut pegang baby sbb bby lembut.. sy agak kecewa dgn dia mlm pun dia tak bangun klau bby nangis dia biarkan sy handle bby sorang.. terdetik juga kat hati ni cukup la anak 1 je sbb dpt suami yg jenis tak membantu ni susah sy pun nak rehat juga mlm² sy kurang tido, stress sgt tp bila fikir² tak boleh stress sbb sy bf kan takut susu drop

16 Balas

sy husband mmg xberani pgg anak kecik2 tmbh2 newborn.. masuk je 5bulan baby mandi berak menyusu sy bagi dia bt smua🤣 balas dendam😋

2mo ago

Saya anak orang pun takut pegang. Anak sendiri, haruslah berani kan walaupun haluuuussss je

betul tu, beranak satu cukup, lepas ni cepat2 ambil perancang, sebab laki mcm tu time nk buat anak laju je, jaga anak malas.

Awak merentan bg je anak kt dia sis. Biar budak tu melalak tepi dia. Kalau tak dibiasakan pegang, mmg sampai bila2 dia kekok

betul.. cukup 1 sudah.. suami sikit2 ade je alasan..

kuatkan semangat ye awak.

tenang je