rambutan

Sy 18week, boleh makan rambutan x? Ada cakap xboleh.. Tp sy teringin sgt.. Banyak jugak la makan td. Pastu sy mnum air byk.. Sebab rambutan tu makan xselalu cuma dtg teringin tu yg makan banyak..

6 Balas

blh jer sis sy bukan stakat buah rambutan buah durian d lain buah pun sy mkn alhamdulillah skarang dah 33w 😊

blh je rasanye..sy msa 15weeks lg dh mkn dh..rmbutan kn sejuk ckit..mkn lpas mkn durian sbb tkut pnas dlm..haha

Boleh je makan.. cuma rambutan kn blh sebabkn batuk.. tu je..

Boleh je rambutan.. Myb xblh berlebihan kot sbb sejuk

Sy tgh mkn la rmbutan ni😆