Mengidam

Mommy ade mengidam pelik2 tak masa mengandung? Sy mengidam nk makan rambutan yang sejuk2 tapi bukan musim rambutan so sy beli buah rambutan yang dlm tin yg jual kt pasaraya ?

2 Balas

Sy ank first. Taon lepas kan musim rambutan.. Hari2 makan rambutan. Sy jenis suka hiris2.. Yg kedua nih pon. Mengidam nk makan. Tp musim dak lgi.. Kat rumah pon baru berbunga jaa. Emm.. Kena tgu jugak laaa

4y ago

Hehehe kesian kita kan mengidam time bukan musim dia,sabar jela 😂

Sy mengidam nak mkn pekasam daging..punyalaa susah nak cari kat sini...last skli cari online..nasib baik boleh cod..

4y ago

Nasib baik ade... susah jgk tu nk cari pekasam daging