rambutan

Boleh tak pregnant makan buah rambutan?

7 Balas

Pantang jumpa rmbutan ni .. Klu nmpk tepi jln rse nk ketuk pintu rumah org tu mnx rambutan😂 hahah geram tgk .. Klu sy , sy sorg je yg mkn .. Hbis laa satu plastik tu dlm 2@3hari .. Dok mkn saje slagii ada ..😂

Boleh.. Dulu hadap sekilo terus. Tp klo ada pyakit cth kencing manis kena elakkan kot..sbb rambytan klo yg berair mnis sgguh.. Sy dlu refer doktor nk mkn apa pun yg penting bebas pyakit.. 🙂✌️

Blh jer.. Tp kna jaga kbersihan time mkn, baik cuci brsih2 dulu isi bru mkn.. Tp kalo awk yakin, mkn trus pun ok je.. 😁

5y ago

Rasa nak d buah jus je. Pastukan saya dh makan 7 biji . 😂 ikutkan hati nak satu plastik tu saya makan

Bole je mkn sis...tpi dh hbis mkn tu..mnum air msk...nti btuk²...

Boleh, kalau tkut, mkn utk hilangkan teringin je

4y ago

Sy bersalin dh.. baby dh 6 bln pun 😅😅

Terimakasih semuaaaaaa😍😍

boleh je sis...