Susu untuk ibu mengandung

Susu untuk ibu mengandung yang mana lebih bagus

17 Balas

Susu full cream biasa/ susu lembu/ susu kambing/ Kebanyakan susu utk ibu mengandung kandungan gula tinggi berbanding susu biasa, risiko utk dpt gdm tinggu jugak.

sya dr first trimester smoai la second trimester saya amlkn susu fernleaf je .saya mnum langsung x letak gula sbb tu hb sya ok je hihi Alhamdulillah 🌼🌼

4y ago

Hb xde kaitan ngan gula n susu sis..saya hb low..jika x pregnant pn mmg hb saya low n saya x prnh lps nk derma darah..

Susu apa2 pun blh sis..ikut tekak n budget sis...cam saya dari ank y dulu n skrg saya minum anmum sbb saya suka rasa dia..Alhamdulillah saya xde gdm

Sy minum anline kadang minum susu high goat..susu kambing ni sedap xmudah loya tekak.berbnding susu lain.ikut cita rasa masing2

Sy mnum ssu HL(plain) @ ssu kambing Lazz. Xsmstinya kena mnum ssu ibu hamil, asalkan baby dpt kalsium.

Hai... Nurse klinik Sya kata... Mn2 susu pn blh.. janji xmanis.. takut nnt gula tinggi msa mgandung..

saya awl mnm anmun tp dktr surh tukar kepada susu full cream. #27Nov20  #TAPSuperMoms

susu apa pun elok rasanya ...sy minum susu everday je.. ikut tekak n budget jugak

Sy mnum mamadil susu kambing, hb cntik dri awal smpai skrg dh 34week. Bdn pow xltih sgt

Macam saya, saya minum susu anmum dan susu kambing