hai momi semua ..saya nak tnya , saya prggnt baru 5 weeks .. susu apa yang bagus untuk awl kandungan ni ye ?? and normal ke 5 weeks bila scan nmpk kantung je , janin belum nmpk ?

Susu sesuai

15 Balas

kalau sy 10 mggu msih nmpk kntunm masuk 2 bulan bru nmpk janim.saya minum susu rizqi, best susu ni,ibu sihat baby pun dpt khasiat,kulit cntik,tak sabat nk tggu bby kluar.sy kongsi link dia ya www.wasap.my/60111933944/susuIbuHamil