Betul atau Salah: Sekiranya ibu hanya menyusu di sebelah kiri, yang sebelah kanan akan kekurangan susu

Select multiple options
Betul
Salah

577 respon

7 Balas

sekarang ni mmg bagi sebelah je sebab yg sebelah lagi sakit.ibu2 boleh ke suggest nipple cream yg mesra breastfeeding.breast sampai jadi kecik sebelah.

2y ago

Mama's choice nipple cream

tak kurang tapi dia akan keluar as same as the twin. dan normal breast sblh byk sblh sikit. huhu.

normal ke kalau berat turun semasa hamil trismester pertama?

2y ago

normal sis. lg2 klu ada alahan.nnti trimester 2 naik lh berat bdan tu

terima kasih semua.

Tak pasti.

notsure

betul