Susu formula

Susu jenama apa yang paling best untuk Newborn

4 Balas

susu ni sis kena try and error baik utk ank saya tak semestinya baik utk anak sis. semua jenama2 yg ada kat pasaran tu ada kadungan and formula tersendiri. u boleh try sample or tin kecil. ank saya semua ank enfa semua serasi smpai 7tahun alhamdulilah. but still lain ank lain ragamnya jd kena try ya sis. mmg mula2 struggle sikit nak cari yg serasi

Mcm2 kne try ikut anak, tp yg setahu saya pernah guna utk anak, kari home and snow. Itu pun okay😊

Saya pkai dutch baby .

Kena try and error