Susu formula untuk ibu hamil

Hi, pada usia kandungan ke berapakah di rekomendasi untuk minum susu untuk ibu hamil? Jenama apa yang best recommended? Terima kasih..

20 Balas

Bg yg ada Dm,doktor tak galakkan minum anmum sbb kdgn gula dia tggi..itu doktor yg merawat sy bg info..byk jns susu dpasaran utk ibu mengandung,,ada brand enfamama,ada similac dll.. flavour pun pelbagai.Sebaik saja tahu hamil

saya ada nk letgo susu firsomum rm45 je beli rm50 siapa nk blh bg tau sy xleh minum muntah. firsomum xmanis

dah bole start aml kan susu tu.. tp sy mmg xbole nk msuk susu.. jd loye mual..😆

Dah boleh start minum start 1st trimester. Kalau saya, saya minum anmum je 🤗

Boleh rekamend x susu apa yg kurang gula @ xdak gula... Jenama apa sis...

Sya bru 1buln.. Dh blh minum susu dh kerr,,susu ape blh minum

Susu kambing..dr awal pregnant bole je minum susu klo dpt terima..

klau minum susu enfamama kenaa mkan acid folic lagi tak...

Saya minum fearnleaf full cream...blh share dgn suami juga

klau minum susu enfamama kenaa mkan acid folic lagi tak