susu untuk newborn

hai mummy mummy yg dah bersalin atau berpantang yg ada pengalaman boleh saya tau tak susu apa yg elok untuk baby newborn kalau anak kena kuning tlg bgitau jenama susu formula . mana tau nnti susu badan kurang boleh topup susu formula . saya firstime nk belajar nk beli sebelum bersalin

1 Balas

Mindset ibu kena ubah. Xsemua bby topap susu formula kuning akn turun. Ibu kena yakin susu bdn is enough utk newborn, plus perut dia kecil, tak minum byk tp kerap.