susu formula

please share jenama susu formula yang bagus untuk baby ,

2 Balas

fm kena try and error. no specific brand yg bagus. it depends on the bby...dia nak atau x. kdg org suggests A sbb serasi pd ank dia. bila awk cuba pula..bby sembelit. so tak valid lh. try la beli yg biasa2 dlu, tgk pnerimaan bby. if dia x meragam, x berkahak dan poo ok..means ok la

kena try and error . setiap baby lain lain penerimaan . Anak saya try lactogen dan dupro tak boleh.. saya bagi s26 serasi