breastfeeding

susu drop ada cara berkesan nk tambah susu. and bagus x amek milk booster berkesan x?

7 Balas

Susu saya pernh drop sb ank msuk nicu and puting luka bila dah sembuh saya just kerapkan bg susu kt bby balik tiap 2jam saya bagi mlm pun mcm tu . Now susu dah bnyk xprlu dah cmpur formula hehe nurse mmg suggest amik milkbooster tp sya xbeli bukn xnk tp xde mse nk cari milkbooster mne yg bgus ..

Hai sis..saya cadang sis try milk booster di bawah,ramai ibu menyusu dapat hasil yang memuaska..berminat boleh wasap sy www.wasap.my/601125404294/omb

MB pun bgantung pd badan sesorg tu mommy..ada yg sesuai, ada yg tak..kena try n error..mommy dah cuba mkn sup lobak putih?

Awk try susu Momma. Sbb sy consume Momma utk milk booster,berkesan 😊

milk booster pun boleh sis..ada org kata minum longan kering

Minum air suam. 3liter gitu sbb, base susu ibu adalah air..

orang ckp kalau baby selalu mengempeng je baby x ckup susu.

5y ago

Xbetul tu sis. Sis, jemput join group dekat facebook happy breastfeeding malaysia😊