Milk booster

Sy tgh mencari milk booster yg berkesan, blh cadangkan x mommy2 sekalian?

1 Balas

boleh beli online atau buat milkbooster sendiri; 1. longan, goji berry, red dates, halba, gula batu, rose buds. rebus dan simpan airnya dlm botol. minum setiap pagi dan sebelum tidur. ataupun minum setiap kali selepas makan. 2. selain tu boleh cuba amalkan 7biji kurma ajwa setiap hari, mkn 3x (3biji, 2biji, 2biji) atau sekaligus 3. masak nasi bersama halba.