milk booster

Blh share x milk booster hrga yg berpatutan dan berkesan serta selamat

10 Balas

saya ade beli Bmom milk booster.. baru je start minum time pregnant 8 bulan skrg ni.. lepas bersalin pun boleh minum.. byk jugak lah feedback positif dari pengguna. masih tak tahu lagi lah bkesan ke tak kat saya.. sbb belum bersalin.. harap2 lepas bersalin susu banyak lah😁 kebanyakan kawan saya umur 20an bersalin air susu tak byk, seminggu je dpt susukan baby..

4y ago

Mudah2an meriah susu nti utk bby😍

Milk booster setiap org tu yg saya perasan berbeza ikut individu. Kawan saya, milk booster dia betik. Kakak ipar saya, horlick. Macam mak saya, suggest saya banyakkan makan sawi dan lobak putih untuk milk booster. Mungkin sis boleh try semua ni dan tengok mana satu yg jadi milk booster utk badan sis. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻

Nufyaa. Sy minum dulu alhamdulillah. Satunpeket tu boleh buat 1 jag. Air die cmpuran herba cina mcm kurma merah,longan,gojibberry dan sebagainya. Sedapppp rasa mcm minum laicikang. Yg seken ni bersalim pun sy akam stndby nufyaa jugak

4y ago

Selain tu jaga emosi. Emosi xstabil susu akan drop. Cuba juga mkn something yg awk suka masa mnyusu. Cth sy suka coklat. So bila mkn coklat mood happy tu dtg susu mngalir keluar lagi bnyak. Benda ni sy sedar bila sy pam. Mmg nampak ketara. Dia pnggil LDR kalau xsilap. Kdg2 basah sndiri baju kluar susu. Ni tips sy dpt dlm group tu. Mmg sgt3 mmbantu.

Paling murah , halba . Beli kat kedai runcit je . Kurma boleh juga , sup tulang pun boleh .

Buat air kurma cina pn boleh jd milk booster

Horlicks pun ok..

.. i take horlicks too..

4y ago

Yumm fav horlick

Nestum..mnum susu kurma

4y ago

Blhbtry nti ni jgk

Susu kurma sedap

4y ago

Sya susu xblh mnum..sbb perut x blh tolarate dgn susu..bestnya klu blh mnum susu kurma..tgk pon sedap

moeder