Susu Badan Drop

Hai mommies sekalian. Nak tanya kalau susu badan yang dah bekurang lebih dari sebulan tu maseh dapat d selamatkan tak ? Dengan cara makan milkbooster & lain2. Nak try beli milkbooster tapi takut tak berkesan. Atau korang boleh sarankan milk booster yang berkesan untuk saya ?? Terima kasih

2 Balas

kena try & error makanan yg boleh jd kan susu awak byk. mcm sy kalau makan jagung rebus@kukus je pam meriah dari hari2 lain. makanan yg lain2 xberapa menjadi.

bykkn mkn nasi. minum air masak. minum horlicks. mkn kurma. mkn sawi hijau. mcm sye, sye perasan kalau sye mkn telur, susu jadi meriah gilaaa.

1y ago

betul. setiap org makanan milk booster dia lain2