Susu badan hampir kering

Susu badan hampir kering ada possibility untuk meriah semula tak kalau buat regular pumping? ke kalau dah hampir kering dah tak boleh buat apa dah untuk kembalikan susu? sesiapa ada experience? share la dgn kita

1 Balas

Dlu ms sy g klnik pakar wanita..doc pakar kata..jika susu kita dh stat mcm otw xde.. blh g klnik.beli.pil tuk adakan balik susu..jika plan tuk susukn bby smpai umo 2 taun..cer sis try g klnik.pakar wanita atau farmasi tnye ttg pil tuk reset susu bdn bg ada balik

4y ago

tq sis atas perkongsian ❤️