susu

Susu apa yang korang minum ketika mengandung??

124 Balas

Nestle everyday max nutre sja.. 😁😁 Cma krgkn dri sukatan y d sarankn.. Kdg2x dutchlady lowfat.. Skg msuk 30w..bakal start mnum susu kambing.. Hehe.. Kata org.. Blh elak baby kuning.. Hrp2x d permudahkn preggy n b'salin utk kita smua.. ☺️

Anmum and dutch lady low fat kotak. Anmum ramai kata manis and senang naik berat badan. Tapi sepanjang 23w preggy, berat naik 2kg jea. And similac mom lagi manis dari anmum 🤣 lepas ni nak try lazz susu kambing. Ramai kata okay.

Semua susu sy mnum kcuali susu utk ibu pregnant sbb kandungan gula yg tggi dlm susu tu.. Alhamdulillah baby sy jnis mcm sy x memilih susu.. now mnum dutchbaby je.. Alhamdulillah die fhm parents die bkn org sng..

Sy awl2 pregnant minum similac.. Then x boleh msuk sy try pula friso.. Pun x boleh jugak. Alhamdulillah skrg minum susu kambing fresh dh msuk 36 weeks masih minum susu kambing .. 😉

tak ketentuan. hihi. asal sy nmpk yg rendah lemak, tinggi kalsium, ada asid folik, tinggi vitamin sy minum je sis. hihi. tp sllu minum dutch lady low fat high calcium lah

dlu penah try enfamama vanila ok jgk..pastu ada try frisomum mcm sakit perut skit..pastu try susu kambing karihome..dh suka susu ni..continue je yg ni..

Sy mnum ferlief je sblom try mnum susu Anmum nurse xbgi Kte ye bnyk gule berat pon senang naik , bile mnum ferlief ok berat memuaskan....

Sy pula...ms mula2 hamil minum GOODDAY KURMA & HL KURMA...Msuk bln ke 3 sy mnm FERNLEAF FULL CREAM....Msuk bln ke 5 ni sy mnm ENFAMAMA....❤

Dutchlady full cream / strawberry /chocolate.. Marigold ada keluaran tbaru = susu malt.. Serius sedap! 🤩

saya minum susu Wildan prodak muslim, rasa sedap even takda gula, ada 2 flavour original n coklat 😊