susu

Susu apa yang korang minum ketika mengandung??

124 Balas

Susu nespray je saya minum sis. Sedap macam susu kotak. Tak minum susu orang mengandung pun hihi

Sy mnum susu enfamama sis,tu pun lepas usia kandungan 3 bulan...awal2 tu x lalu mnum susu😊

Nurse cakap anmum manis..terus sy stop..skrg ni nak try susu yg ade campuran buah kurma..

Sy jdi x suka minum susu.. Mkn calcium yg ada prisa tu je la.. Nk bg tulang kuat.. 😅

saya amalkan fenleaf coklat je skrg ni..dlu mnum anmum coklat, pastu misi suruh tukar..

Anmum..sngat suka sebb bau susu pon tak kuat..tp sy minum susu time prengnant jer😆

Susu anmum tp saya kurang suka rasa dia 😅 boleh try yg lain mcm enfamama

Xminum susu langsung..alah pada susu..hihi..mkn pil kalsium shaklee je..

Enfamama perisa vanilla.. tu je yg kene kt tekak.. lain2 muntah.. hehe

Organic milk..susu tepung bancuh sendiri dgn kurma concentrate n madu