Susu

Susu apa sesuai untuk ibu mengandung. Da masuk 3 bulan tak minum susu. Hari ni beli annum minum tadi rasa macam nak muntah pulak ?

41 Balas

Try minum susu wildan yang prrisa vanila tu..mama premium elok untuk kite yg mgndung ni

Bleh minum susu fernleaf,evryday or nespray then cmpur ngan oat n nestum..

Sy tk minum susu.. sy ambk tablet calcium je beli dkt farmasi..

Enfamama coklat/vanila 😘 mnum sejuk n suam pun boleh. Nyum nyum.

Susu HL yg original pn oke..tinggi kalsium..nurse yg suggest pd sy

Elakkan minum anmum sis, sbb tggi gula.. minum fresh milk pn okay..

4y ago

Saya dah terbeli anmum. Alamak menyesal x bukak post ni dlu sebelum beli. Haha

Sy mnum hl. Mkn dgn cornflake sbb telan gitu aje nk mnth. Haha.

anmum tinggi kandungan gula nyer...minum susu biase pun ok

Fernleaf. Sedap minum panas dan sejuk. 😋😋

mne2 jenis susu blh je asal jngn susu pekat manis 😁