tips minum susu mengandung

hi mommies, ada tips tak mcm mana nak minum susu mengandung. saya ritu beli similac mom tp saya tak boleh pulak nak minum susu ni dia muntah balik tambah time tu saya masih alahan. rasa membazir pulak kalau saya biar mcm tu ja. ke saya salah bancuh eh? mommies minum susu apa n selalu minum mcm mana?

2 Balas

Sebelum ni biasa minum susu tak? Sebenarnya apa2 susu pun boleh minum. 😊

5mo ago

I see. Kalau macam tu awak minum lah susu Dutch Lady. Let's say betul2 tak boleh terima susu, inform doktor untuk bekalkan pil kalsium. 😊

dh tkde alahan cuba minum balik

5mo ago

elok minum sejuk ke panas eh?