Susu Anmum

Assalammualaikum , selamat pagi maaf saya nak tanya kandungan 6 week dah bole start minum susu anmum materna ke ?

3 Balas

waalaikumusalam , sy takde pengalaman sbb ank first jgak , sblm ni ggur . nurse or kakak ipa sy semua tak bg mnum susu anmum nnt boleh mnyebabkn ibu kencing manis , klau buleh tak payah mnum susu tepung , mnum susu biase tu je lagi bagus mnum susu HL tu , sbb doc n nurse pon nshtkn sy mnum susu HL je , ☺️

2y ago

Ouhh yeke , baik lha kalau mcm tu terima kasih atas info 😊

Anmum kandungan gula tinggi.. lagi2 kalau yg ade gdm nnt lagi tak sesuai.

2y ago

mnum susu anglomac sis . tkde gula dan sht . mmg hsptal pakai susu tu bg ibu lps mlhirkan mnum . insha allah selamat .

Jgn minum susu anmum..nnt jd mcm sy..nxt appoinmnt xpasal2 kena telan air gula

2y ago

Oh yeke , haritu ada lah beli susu anmum tpi tak buka lagi , skrg tgh consume susu full cream tapi tekak tak boleh terima rasa mcm pahit 🥴