Cari, Komen & Menang Hadiah Istimewa!

Surprisekan anak anda dengan Montessori Kids Learning Busy Book dari CeeTee! Pastikana anda ikut langkah-langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/menang-hadiah-istimewa-montessori-kids-learning-busy-book-dari-ceetee/1385

Cari, Komen & Menang Hadiah Istimewa!
190 Balas

1. MAMA 2. DAD 3. MOMMY 4. PAPA 5. BYE 6. JOM 7. YES 8. JARI Perkataan pertama anak pandai sebut ketika dia baru pandai sebut ialah AYAH .. sekarang sejak tengok kartun cocomelon dan kartun super jojo.. dia akan panggil ayah dan mak nya dengan pelbagai sebutan ikut yang dia suka dan selesa ketika itu ... kejap panggil MAK kejap MOMMY.. kejap MAMA.. begitu juga dengan AYAH nya..dia akan panggil kejap DADDY.. kejap PAPA..paling ringkas akan panggil MOM ..oo MOM..dan ayah dia panggil DAD oh DAD.. kat mana tu..😂🤣kadang- kadang rasa kelakar mendengarnya.... shes always make my day... sejak dah besar ni dia pandai menyakat mak dan ayah nya..😂😂😂❤️❤️❤️dan sekarang umur dia dah 2 tahun 7 bulan banyak lagi perkataan dia dah unlock macam bila tanya nak makan nasi tak dia akan kata NO jadi bila dia tidak mahu dia akan tahu bila sesuai untuk kata tidak dan kadangkala bila tanya fatimah nak minum tak? dia akan sebut YES MOM😂... Moga ada rezki untuk anak saya Fatimah Az Zahrah bagi memenangi buku ini.... Allahuma Aamiin...Ya Mujib ❤️