Ibu makan tak supplement untuk kurangkan rambut gugur semasa hamil?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1241 respon

16 Balas

sy guna haircare yg natural je. alhamdulillah dr preggy sampai bersalin & anak membesar, masalah rambut gugur berkurang & rambut takjarang.. klu byk yg gugur, banyak jugaklah rambut baru tumbuh. guna rangkaian ni je

Sebelum pregnant rambut memang gugur, time pregnant ni lagi banyak gugur 🥲 tk tahu kalau lepas bersalin nnti botak agaknya.

hahahaha...lawak soalan... lepas beranak koh teruk lurus rambut ...nk senang xboh lurus botak kan ..hahahahaha...

tidak.. rambut saya gugur dari bersalin anak no2 bersalin normal..bersalin czer xda pula gugur rambut saya..

takk, sbb masa hamil rambut kurang gugur nampak lebat. Sebelum hamil penuh rambut atas lantai masa sikat

Tidak sebab rambut tak banyak gugur semasa hamil dan berkilat cantik 😃

masa hamil elok.. bila lahir.. hmpir botak sikit² rambut

Boleh ka makan supplement rambut?

Tidak

Planning